Обучение срещу Ваучер в Курс Електронна търговия

/по схема "Ваучери за заети лица"/

 

 Бр.учебни часове: 960

Сума за доплащане: 270 лв.

Форма на обучение: Присъствена 

Място на провеждане: София, Пловдив, Казанлък, Бургас.  (В другите населени места: При сформиране на група. Моля свържете се с нас)

 

Как можете да се включите в обучението?

С ВАУЧЕР

#  Можете да се запишете за това обучение - почти безплатно, ако кандидатствате за ваучер за обучение и сте одобрени по програма "Ваучери за заети лица". Сумата, която ще заплатите, е 15 % от стойността на ваучера. (270 лв)

СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ

#  Бихте могли да се включите в обучението и като заплатите стойността на курса. Вижте нашите офертни цени тук.

  

              Чудили ли сте се какво правят хората, които казват, че печелят много добре от Интернет? Какви техники за изграждане на своя уеб сайт използват, за да печелят наистина? Ако искате и Вие да сте като тях – успешни и независими - тогава Ви приветстваме с "Добре дошли" в курса по Електронна търговия! В този курс ще научите много полезни неща, едно от които е как Вашият сайт да работи и продава наистина за Вас, а не просто как да си имате сайт.

 

     !!! В курса по специалност "Електронна търговия", професионално направление "Организатор интернет приложения", с код по СППОО - 4820401 заплащате 15% от стойността на ваучера по ОП "ВАУЧЕРИ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА".

           За да бъде този курс полезен за Вас, е необходимо да имате познания на средно ниво за работа с неспециализирани програми, като например офис пакета на фирма Майкрософт - Ms Word, Мs Excel. Със сигурност ще ви трябват и жив ентусиазъм и мотивация за успех!


По време на своето обучение Вие ще усвоите знания, свързани с:

- управлението и създаването на уеб сайт /в модули като Интернет и Уеб-технологии/
- маркетинг по интернет, включително техники по SEO, за да бъдете лесно откриваеми в Интернет...както например сега ни открихте тук, нали?/в модула по Маркетинг/
- ще се запознаете с основни програмни езици и полезни потребителски форми /в модула по Програмиране/
- какво представляват базите от данни и с какво могат да ни бъдат полезни/в модула от Бази от данни/
- ще разгледаме и начините за онлайн разплащания така, както се извършват тук, в България, и по света.
- ще се научим да работим с графични програми за създаване на прекрасни изображения за Вашия сайт: ще създадем ефектни лого, анимирани изображения, бутони, банери, ефектен текст и още./в модула по Компютърна графика/
- е-право и Законът за Електронната Търговия са изключително необходими за всеки с онлайн присъствие. Ще се спрем в детайли, за да няма ощетени!/ в модула по Право/
- и още модули с практическа насоченост по специалността!

 

!!! Знаете ли, че по време на Вашия курс при нас, Вие ще разработите самостоятелно 3 типа сайтове: Сайт онлайн-магазин, сайт-блог, и корпоративен (представителен) сайт? Също Ви насърчаваме да стартирате работата си по свой уеб-сайт!

            Разбира се, ще акцентираме и на много други интересни теми, които ще са Ви несъмнено полезни и с практическа насоченост - например, как да изградим доверие у потенциалните ни клиенти, с което да ги подтикнем да ни се обадят, или да се свържат и закупят от нас. По време на курса се изучават техники и похвати, които могат да се прилагат както за изцяло онлайн бизнеса, така и за комбиниран онлайн и офлайн бизнес. Ако сте предприемчиви и находчиви, и се интересувате как да стартирате Ваш собствен бизнес, но без да влагате много средства, тогава Ви препоръчваме да помислите за онлайн бизнеса. По време на курса се изучават основните техники и стратегии за изграждане на професионално изглеждащ сайт от различен тип - както сайт тип "онлайн магазин", така и сайтове за предлагане на услуги, и информационни такива, блог. Затова курсът е подходящ за всички, които се интересуват от бизнес, или които имат специални знания и умения, и биха искали да предлагат своите знания на по-широк кръг от потребители. Изучаваните дисциплини като основи на програмирането, бази от данни, компютърна графика - ще Ви позволят да се реализирате като специалист "Организатор на интернет приложения".
            Курсът е с обща продължителност от 960 уч.часа. В края на своето обучение Вие ще получите Свидетелство за Професионална квалификация с придобиване на трета степен на професионална квалификация, която е най-високата за професията. Ще бъде посочено: Професия “Организатор Интернет приложения”, код 482040, Специалност “Електронна търговия”, код 4820401.
           Дипломата е на Министерството на Образованието и Науката, и Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение и при необходимост може да се превежда и легализира. Ще Ви издадем и Europass certificate - който можете да използвате както в България, така и в чужбина. Но...защо ще Ви е да ходите в чужбина - като Вие и от България ще можете да си работите и печелите от Интернет...нали?
Ако смятате, че тази професия е точно за Вас - не се колебайте да се свържете с нас. Обучението Ви ще е почти безплатно ако сте получили Ваучер от Бюрото по труда по схема "Ваучери за заети лица". Заплащането от Ваша страна е минимално.

Каква диплома ще получа в края на своето обучение?
         При успешно завършване на своето обучение в пълния курс на обучение - Вие ще получите Свидетелство за професионална квалификация, с най-високата - Трета степен на професионална квалификация, по професионално направление:
Професия “Организатор Интернет приложения”, код 482040
Специалност “Електронна търговия”, код 4820401.

        Свидетелството е по образец на МОН , с техния воден знак и уникален сериен номер. Може да се превежда и легализира при необходимост. В допълнение, безплатно, ние ще Ви издадем и Europass Certificate - на английски език.

        

 

Как да се запиша?

         Ако сте подали своето заявление в бюрото по труда и сте получили одобрение за обучение с ваучер по програма "Ваучери за заети лица", по специалността Електронна търговия - свържете се с нас по един от следните начини:

Свържете се с нас по някой от следните начини:
Телефон: 02/ 437 38 85, 0897 948 215,

  

абонамент за новини за програмата за обучение с ваучери
 
 
АБОНИРАХТЕ ЛИ СЕ?
 
за нашия безплатен е-бюлетин?
 
Изпращаме новини и известия, свързани с програмата за ваучерни обучения, новости и актуални тенденции.
 
Пишем рядко, когато има нещо важно за казване, защото Ценим Вашето време! Ако е необходимо да реагирате бързо, ще Ви изпратим еднократно SMS.
                            
Ако посочите своя тел.номер, бихме могли да Ви изпратим SMS при необходимост.

 

Вижте още: