Обучение срещу Ваучер в Курс БИЗНЕС-АДМИНИСТРАЦИЯ

/по схема "Ваучери за заети лица"/

  

Бр.учебни часове: 960

Сума за доплащане: 270 лв.

Форма на обучение: Присъствена 

Място на провеждане: София, Пловдив, Казанлък, Бургас.  (В другите населени места: При сформиране на група. Моля свържете се с нас)

 

Как можете да се включите в обучението?

С ВАУЧЕР

#  Можете да се запишете за това обучение - почти безплатно, ако кандидатствате за ваучер за обучение и сте одобрени по програма "Ваучери за заети лица". Сумата, която ще заплатите, е 15 % от стойността на ваучера. (270 лв)

СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ

#  Бихте могли да се включите в обучението и като заплатите стойността на курса. Вижте нашите офертни цени тук.

 

 Как се провежда курсът по Бизнес-Администрация?

           Ние, Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД, сме Доставчик на Обучение по професията Офис - мениждър по програма "Ваучери за заети лица", реализирана от Агенцията по Заетостта. Работим активно, и провеждаме професионални присъствени обучения на курсисти от цялата страна.
         Ако имате интерес да се развивате професионално - като ръководен кадър в административната област, като мениджър на офис или във фирмен отдел, да участвате в дейността на фирмата в страгически аспект, да планирате и организирате дейността й - както и още много функции и задачи - тогава обучението по "Бизнес-администрация" е съвсем подходящо за Вас!
          В края на своето обучение, след успешно полагане на държавните изпити по специалността, Вие ще придобиете Трета степен на професионална квалификация, която е най-високата степен по тази професия.

  

Какво можете да постигнете с курса?

В курса се изучават детайлно над 20 различни дисциплини - икономически, управленски, правни. Ето някои от акцентите в курса:

- икономика,
- маркетинг,
- мениджмънт, включително мениджмънт на персонала,
- счетоводство, включително компютърно счетоводство
- финанси,
- стандарти за кореспонденция, бизнес комуникации: научете възприетата етика и стандарти за комуникиране с фирми в частния и държавния сектор.
- основи на правото
- организационни структури на управление,
- управление на проекти,
- предприемачество
- чуждоезиково обучение (английски език),
- компютърна грамотност и др.


По време на курса:

- Ще участвате в упражнения за вземане на управленски решения в реална ситуация!
- Ще можете да изчислите дали персоналът работи ефективно и какви обосновани мерки могат да се предприемат, за да се подобри неговата работа.
- Ще се научите да управлявате проекти.
- Ще се научите да създавате успешни бизнес-планове.

 

При приключването на своето обучение, Вие ще притежавате следните практически знания умения:

- Ще имате възможност да работите и прилагате адекватно законите и другите нормативни актове;
- Ще имате знанията да разрешавате казуси, възникнали на работното Ви място;
- Ще участвате във вземането на управленски решения.

 

Кои ще са преподавателите ми?

       Всяко населено място, и всяка група, е с различен преподавател. Също така, различните дисциплини се водят от различни специалисти. При всички случаи можете да сте спокойни: Ние сме лицензирани по системите за управление на качеството ISO 9001:2008 и ISO 29990:2010. В допълнение на това, имаме работеща вътрешна система за управление на качеството на предлаганите услуги. Вижте повече за нас.

        Можете да сте спокойни, че преподавателите, които водят нашите обучения, са професионални, търпеливи, и с опит и квалификация.

 

Ще получа ли учебник?

            Съгласно изискванията на схемата "Ваучери за заети лица", всяко обучаемо лице получава и оригинален учебник. Учебниците са добро допълнение към учебния процес. Но основното в курса ще е Вашето взаимодействие с останалите курсисти, и преподаватели. 

 

Каква диплома ще получа в края на своето обучение?

          Ще получите Държавна диплома - Свидетелство за професионална квалификация, с придобиване на трета степен на професионална квалификация по професия "Офис-Мениджър". Това е най-високата степен на професионална квалификация, която можете да получите по професията. Свидетелството е с воден знак на МОН, и уникален сериен номер. Документът може да се превежда и легализира. Ние имаме ангажимента, безплатно за вас, да регистрираме Вашия документ в електронната система - за да бъде удостоверена неговата валидност.
Допълнително, бихме могли да Ви издадем безплатно и Europasss certificate на английски език.

      

 

Как да се запиша?

          Ако сте подали своето заявление в бюрото по труда и сте получили одобрение за обучение с ваучер по специалността Бизнес - администрация, или желаете да се включите в курса срещу заплащане: свържете се с нас по един от следните начини:
Телефон: 02/ 437 38 85, 0897 948 215,

 

Вижте още:

Примерен график за провеждане на занятията в курса, според изискванията на Схемата "Ваучери за заети лица"

Колко ще ми струва да се включа в обучението?

Мога ли да кандидатствам за ваучер? (Често задавани въпроси)