Онлайн Курсове По Програмиране За Деца

 

Уважаеми читатели,

   най-доброто време да стартирате своето обучение по Програмиране е, когато сте били на 7-8 години. Следващото най-добро време е СЕГА!

   Ако имате в обкръжението си дете или юноша, не изпускайте възможността. Можете да го запишете да пробва БЕЗПЛАТНО онлайн курсовете по програмиране за деца и юноши, предоставени от Programiram.com

 

   Сайтът предлага онлайн обучения по кодиране за деца над 7 години. Под формата на игри, подреждане на блокчета, а в последствие и работа в конзола, и в среда за създаване на ИСТИНСКИ уеб-сайтове, децата се обучават и напредват!

   Вижте колко увлекателно може да бъде обучението по програмиране за Вашето дете. Това клипче е от Игра 2, от Обучителната пътека Kid-coder:

   В следващото клипче вижте как работят блокчетата за Визуално програмиране. Децата подреждат блокчета, подобно на логически пъзел. Всяко блокче е код, който задвижва играчите към предварително поставена цел. Игрите са съвременни и занимателни. Децата събират съкровища, и храна за своите герои. 

   Детето може да избере дали да програмира с Блокчетата за визуално програмиране във визуалния редактор, Или да изпише необходимия код. И в двата случая, децата се справят блестящо. Упражненията им помагат да направят неусетнен преход към "истинското" програмиране, което продължава в следващите Обучителни пътеки и Обучителни етапи: 

 

   Ще работи и по създаване на истински сайтове, с помощта на HTML, CSS, JavaScript.

 

   Курсовете са доста интересни и задълбочени. Честно казано, те представляват интерес и за нас, възрастните. 

   По увлекателен начин са представени основните положения в програмирането. Неусетно, всеки навлиза в тази нова материя, и развива своите способности да мисли логично, аналитично и качествено.

   Сайтът предлага също и Блог, със секция Новини и Състезания за най-малките.

 
програмирам.ком   Разгледайте платформата на Programiram.com, тъй като тя е иновативна, модерна и гъвкава. "Двигателят", който стои зад платформата, борави с форма на вграден изкуствен интелект! Така системата адаптира нивото на сложност на различните упражнения, които Вашето дете ще премине. Сами разбирате, че по този начин се намалява евентуално дразнение у детето - че не успява да се справи, или че си губи времето с твърде лесни упражнения. Какво по-страхотно от едно доволно дете?

                    

Остава само да се регистрирате, и да пробвате безплатно (с Код: 3823344)

 

 

А за Вас, по-възрастните,

 

  Курсове по програмиране за възрастнипредлагаме обучение в курса по Системно програмиране. Ще имате възможността да се докоснете до същата интерактивна, адаптивна и интелигентна платформа.

Електронното обучение, и по-точно неговата адаптивна и интелигентна възможност са тези, които ще определят Бъдещето на обученията.

 

 

 

 

 

В нашите обучения за възрастни бихте могли да се запишете:

 

срещу Ваучер, по схема "Ваучери за заети лица".

Или срещу заплащане (Вижте повече за Обученията без ваучер).

 

Вижте повече за Курса Системно Програмиране: Какво включва, за кого е подходящ, колко ще Ви струва обучението по тази нова за вас професия. Вижте възможностите за Дистанционно обучение.

 

 

 

С Уважение,

екипът на Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД

0897 948 215

02/ 437 38 85