Указания за заявяване на БЕЗПЛАТЕН ВАУЧЕР

На тази страница ще намерите Указания как да кандидатствате за безплатен ваучер за обучение с
Матев-Строй ЕООД


Включете се в безплатно онлайн обучение по програмата с нас и получете сертификат за подобрена дигитална компетентност!

 


 
Изтеглете от тук или вижте указанията по-долу.

 
 

✔️Стъпка 1: Последвайте линка към Агенция по заетостта за електронно заявяване на ваучер: https://serviceseprocess.az.government.bg

 

✔️Стъпка 2: Щракнете върху бутона "Заяви"

 

✔️Стъпка 3: Въведете личните си данни

 

✔️Стъпка 4: Изберете нивото на дигиталната компетентност и МАТЕВ-СТРОЙ като доставчик на обучението. За да се включите в първо ниво без тест, изберете Базово ниво.

  • Ако желаете да кандидатствате за Средно ниво на дигитална компетентност, първо трябва да решите входящия тест за определяне на ниво, който можете да намерите в нашия сайт.
  • Изпратете ни теста, за да проверим дали отговаряте на нивото и след потвърждение от наша страна от падащото меню от секция “Ниво на дигитална компетентност” можете да изберете Средно ниво и да заявите ваучера.

 

✔️Стъпка 5: Сложете отметка на посочените места и щракнете върху бутона "Продължи"

 

✔️Стъпка 6: След одобрение на заявлението от Агенция по заетостта, системата ще генерира електронен ваучер, който ще бъде автоматично изпратен на посочената от Вас електронна поща, както и на избрания от Вас Доставчик на обучение (ДОб).

 

✔️Стъпка 7: След като получим от Агенция по заетостта Вашия електронен ваучер, ще Ви изпратим потвърждаващ имейл с последваща информация за предстоящото обучение. 


Изтеглете от тук или вижте указанията по-долу.


! За да сте в течение на всички актуални промени по схемата, следете нашия сайт, сайта на Агенцията по Заетостта, или се абонирайте за безплатния ни електронен бюлетин. Изпращаме и-мейл с уведомление!

 

абонамент за новини за програмата за обучение с ваучери
 
 
АБОНИРАХТЕ ЛИ СЕ?
 
 
За да сте в течение на всичко Ново и Актуално за програмата "Ваучери за Заети Лица", се абонирайте за безплатния е-бюлетин! Изпращаме новини и известия, свързани с програмата за ваучерни обучения, новости и актуални тенденции.
 
Пишем рядко - когато има нещо важно за казване, защото Ценим Вашето време! Ако се изисква бърза реакция, ще Ви изпратим еднократно SMS.
                            

 

 

Вижте още: