Кога и Как да кандидатствам за програма "Ваучери за Заети Лица"

 

електронно подаване на документи за ваучери 

  подайте документи за ваучери на място в ДБТ 

Кандидатствайте

за   

Ваучер онлайн 

Подайте

Заявлението си

на място 

в Бюрото по Труда

  

 

! Документи могат да се подават на място в Бюрата по Труда, както и по електронен път. И двете трябва да се случват в рамките на работното време на ДБТ, а именно: от 8.30 до 17.00 часа.

 

Агенция по ЗаетосттаКопия на Документи, които трябва да приложите към Заявлението за кандидатстване (без значение дали подавате на хартия, или електронно): Заверете ги лично с текст ”Вярно с оригинала”, и ги подпишете:

1. Заявление 

2. Копие/я на документ/и за завършено образование и приложение/я към тях. Документите за завършено образование, издадени в чужбина следва да бъдат преведени и легализирани; 

3. Копие/я на документ/и за допълнителни квалификации и преминати обучения. ! Ако сте преминали обучение по "Аз Мога" или "Аз мога повече" - това е задължителен документ! 

 

! За да сте в течение на всички актуални промени по схемата, следете нашия сайт, сайта на Агенцията по Заетостта, или се абонирайте за безплатния ни електронен бюлетин. Изпращаме и-мейл и СМС с уведомление!

 

 


 

Вижте:

Следващите

 начални дати на обученията 

при нас  

 


 

 

абонамент за новини за програмата за обучение с ваучери
 
 
АБОНИРАХТЕ ЛИ СЕ?
 
 
За да сте в течение на всичко Ново и Актуално за програмата "Ваучери за Заети Лица", се абонирайте за безплатния е-бюлетин! Изпращаме новини и известия, свързани с програмата за ваучерни обучения, новости и актуални тенденции.
 
Пишем рядко - когато има нещо важно за казване, защото Ценим Вашето време! Ако се изисква бърза реакция, ще Ви изпратим еднократно SMS.
                            

 

 

 

Вижте още: