4 КАТЕГОРИИ ОБУЧЕНИЯ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

(Безплатни с ВАУЧЕРИ, или платени)

 

  Уважаеми колеги,

    Разгледайте четирите категории обучения, които нашият Център за Професионално Обучение към "Матев-строй" ЕООД провежда.

 

   КАТЕГОРИЯ 1:

 

Към тези безплатни обучения с ваучер, администрирани от Агенцията по Заетостта, можете да се включите БЕЗПЛАТНО с ваучери по програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021 - 2027 г. В момента тези две обучения са отворени за кандидатстване.

Когато бъдат отворени за записване и останалите безплатни обучения по проекта: за професионални и за езикови обучения, планираме да работим и в тази насока.


   

  КАТЕГОРИЯ 2:

 

Професионални обучения за придобиване на Нова професия или професионална квалификация, или за валидиране на знания и умения.

  Това са професионални курсове като: Офис-мениджър, Помощник-възпитател, Готвач и други. Ние сме лицензирани към Националната агенция за Професионално Образование и Обучение с лицензия 201012874. 

Лицензирани сме да провеждаме обучителни курсове по 58 специалности!

 * Вижте как да Валидирате вашите знанияи умения - ТУК

  • Ако желаете да получите информация, когато безплатните ваучери за Валидиране са отворени за заявяване, моля да ни изпратите предварително две имена, телефон за връзка, имейл адрес и професията, която искате да валидирате - можете да го направите ТУК

 

  

    

  КАТЕГОРИЯ 3:

 

Обучения с кредити, за учителиАко сте педагогически специалист, работещ сферата на образованието, може да разгледате нашите ТОП предложения за обучения с придобиване на квалификационни КРЕДИТИ за учители/директори/педагози или други работещи в системата на образованието. Имаме отличен опит в работа по разнообразни проекти, като Проект КПРПС, НП Квалификация. Проект "Образование за утрешния ден" и други. Издаваме луксозни сертификати с присъдени квалификационни кредити. Разполагаме с отделен уеб-сайт, посветен на услугите, които предлагаме на учебните институции в сферата на образованието.

     

 

КАТЕГОРИЯ 4:

 

Обученията по Програмиране за деца, Матиматика с кодиране и Интерактивен графичен дизайн се помещават на отделна, специализирана платформа. Работим интензивно с различни училищни институции по програми като "Иновативно училище", Програмата за "Приобщаващото образование" и др. Ако имате интерес да запишете своето дете в някое от нашите детски обучения, моля - свържете се с нас!

Разгледайте тази платформа от тук: